Weer was het vroeg dag, om half 7 stonden we allemaal weer naast ons bedje. Vandaag gaan we kanoën in Alexander Springs. We wilden op tijd die kant op gaan dus we hebben een ontbijt in onze villa genuttigd. Om 7:45  reden we weg.

We waren dan ook lekker vroeg in het park. We konden niet met z'n vieren in een kano, dus twee bij twee. Om de kano aan de waterkant te krijgen was al een vak apart, en dan moet je er nog in. Je wil hier niet omslaan want hier zitten Alligators!!!

Het was schittert en we hadden ook nog verschrikkelijk mooi weer. We zagen er van alles, heel veel soorten vogels, schildpadden, vissen en natuurlijk alligators. Het was heerlijk rustig op het water, we hadden het idee dat we de enige waren en wat een geluiden hoor dan om je heen het lijkt wel of je in de Jungle zit, helemaal top. Het mag gezegd worden ook Florida heeft mooie natuur.

u770sws770sw_resize.jpg  u770sws770sw_resize8.jpg


canoneos30d_resize3.jpg  u770sws770sw_resize9.jpg

We hebben ruim drie en een half uur in de kano gezeten en de armen doen dus best zeer. Natuurlijk bij de heren niet dat zijn echte bikkels. Na het inleveren van de kano's zijn we daar wat gaan eten en zouden we een trail lopen. Ook op het trail had je het idee dat je door de jungle liep. Hier zagen we alleen niet zoveel beesten, waarschijnlijk omdat de spring waar je in kon zwemmen te dicht bij lag en er was dus veel gegil. Na een stukje lopen kwamen we een ranger tegen, hij vertelde ons dat we maar een klein stukje van de trail konden lopen want er waren Hornets gezien, een soort grote bij.... dus de trail was afgesloten.

u770sws770sw_resize13.jpg canoneosdigitalrebelxti_2_resize.jpg

We zijn maar weer terug naar de auto gegaan en richting huis gereden. We hebben nog wat boodschappen gedaan en waren lekker op tijd thuis. We hebben heerlijk 's avonds buiten gegeten en gezeten, morgen kunnen we lekker uitslapen!!

u770sws770sw_resize16.jpg  _2569_resize.jpg