Vandaag waren we lekker op tijd wakker. De zon was nog niet helemaal op maar het beloofd een heerlijke dag te worden. vandaag gaan we naar het Magic Kingdom Het pretpark zal tot vannacht 1:00 uur open zijn maar dan zijn we vast alweer thuis.
Ons ontbijt werd vandaag genuttigd in Sizzler, wat een verassing!! Om 9:00 uur reden we daar weg naar Disney. Het beloofde een drukke dag vandaag te worden bij Donald Duck maar we zullen het wel zien. En ja hoor Main Street USA was afgeladen.

u770sws770sw_resize5.jpg  x450d535zc370z_resize2.jpg

Eerst zijn we fastpasses gaan halen voor Splash Mountain. We zagen dat er voor Big Thunder Mountain maar een rij stond van 30 min dus die hebben we eerst gepakt. Hij blijft leuk, Big Thunder Mountain. Daarna konden we met onze kaartjes in de Splash Mountain. Hies en Willem gingen ook mee.... Hies en ik zaten voorin...Nou dat hebben we geweten...Drijfnat kwamen we eruit. Ach het is mooi weer, zet maar in de zon dan kunnen we drogen.

u770sws770sw_resize6.jpg  u770sws770sw_resize8.jpg

We hebben vandaag toch nog heel veel gedaan ondanks de drukte, eigenlijk alles wat we wilden doen. We hebben nergens langer dan 30 min hoeven wachten. Ze hadden vanavond twee keer de light parade, een keer om 21:00 uur en om 23:00 uur. We hadden besloten om te wachten op die van 21:00 dan waren we in Magic Kingdom helemaal klaar. Twee uur van te voren hebben we een plaatsje uitgezocht en maar wachten. Gelukkig vonden de heren het niet erg om te blijven zitten en konden Hies en ik in de winkeltjes shoppen...en o o o wat hebben ze toch een boel leuke dingen. We gaan ook nog naar Disney Downtown dus daar gaan we wel inslaan.

canoneosdigitalrebelxti_resize5.jpg  canoneosdigitalrebelxti_resize15.jpg

Om 21:00 uur hebben we genoten van de parade, het blijft mooi. We stonden dicht bij de uitgang, dus na de parade waren we er zo uit, hup op de boot en van de boot zo in de tram, naar Pluto 22 daar stond de auto. We zijn bijna 12 uur in het park geweest dus toen we thuis waren hadden we de muntjes wel op en zijn we lekker gaan slapen!! Weltrusten!!


canoneos30d_resize15.jpg  canoneos30d_resize20.jpg