We waren allemaal op tijd wakker zo rond 7:30. De zon was ook net op maar scheen behoorlijk. Toch was het nog wel fris ook hier was het te koud voor de tijd van het jaar. Het zou 22 graden worden dus op zich niet iets om over te klagen. Met de nieuwe kleren aan zijn we op pad gegaan!!

We zouden bij de Sizzler gaan ontbijten, dit kost $5,- voor een ontbijtbuffet en daar kan je zelf geen vol ontbijt voor maken. Het ontbijt daar was ook weer super goed. En we hebben het er dan ook flink van genomen.

Met volle buikjes zijn we naar Animal Kingdom gegaan. Het was behoorlijk druk.... Maar met goede moed gaan we er tegen aan. We werden redelijk snel met de shuttle naar het park gebracht. Ach en in het park had je niet zo heel veel last van de drukte.

1  2

Eerst hebben we een fastpass gehaald voor de Safari. Daarna zijn we wat rond gaan lopen. We hebben een tijd bij de Tree of Live gestaan, dit is een hele grote boom met een hele dikke stam waaruit allemaal dieren zijn gesneden, en hoe langer je er naar kijkt hoe meer je er ziet. Ook hebben we "a Bugs Live " gedaan, helemaal geweldig.

3  4

Inmiddels was het tijd voor de safari, deze is ook zo leuk. Hierna zijn we door het park heen gelopen. We wilden nog fastpasses halen voor de Kilamonjaro maar die waren allemaal al op. De wachtrij was 80 min en daar hadden we geen zin. Wel konden we nog fastpasses krijgen voor de Dinosaurus attractie.

Onderweg kwamen we Pluto en Goofy tegen, Hies en ik zijn in de rij gaan staan want we wilden wel graag met ze op de foto!!! Zoals ze zeggen in Disney World is iedereen een kind!! We moesten wel erg lang wachten, maar ach we stonden in de zon.

5  6

Hierna hebben we wat gedronken en zijn we terug naar de villa gegaan. Bas en Willem zijn naar de Florida Mall gereden, hier zit een fotozaak waar ze wilden kijken voor lenzen enzv. Hies en Ik zijn thuis gebleven en hebben een poging gedaan tot wassen, dit viel niet mee..... De wasmachine kon niet centrifugeren, en das best lastig.

Inmiddels had ik een internet verbinding in het huisje gevonden waar ik gebruik van kan maken, is wel zo makkelijkals je een web-log wilt bijhouden. De heren zijn met lege handen thuis gekomen!!! En nu is het bedtijd. Morgen gaan we richting Ocala, Silver Springs.