Vanochtend waren we net voor de wekker wakker om 6:00, das best vroeg!!!! Maar goed alles voor een goed doel.... VAKANTIE!!!.

Laatste spullen in de koffer en de laatste ditjes en datjes regelen. Om 8:30 zijn van huis weg gegaan richting  schiphol, het was lekker rustig op de weg. Het weer was nog goed, ze hebben veel sneeuw voorspeld en we hopen daarvoor weg te zijn.

Op schiphol stonden mijn oom en tante (Willem en Hies) al op ons te wachten. Vrolijk stonden we in de rij te wachten tot we aan de beurt waren. Na een een half uurtje werden we geholpen door een een vriendelijke medewerkster van United. Ze keek wat zorgelijk naar onze papieren en vroeg ons om onze tickets...duuhhh dat gaat tegenwoordig toch allemaal elektronisch??? Ze keek nog eens goed, ik maakte nog een grapje, we mogen wel vliegen toch ha ha ha... uhhhhmmm was haar antwoord... Toen was het stil!!! Ze belde met een collega en we moesten maar even naar de andere desk om met haar te praten.

Papieren bij elkaar en daar naar toe.... Weet u waarom het reisburo uw tickets heeft geannuleerd?.... Uhh NEE!!!Heeft u een nood nummer van u reisagent, uhhhh NEE. Gelukkig staat er op hun antwoord apparaat een nummer wat je kunt bellen.. Gelukkig werd er opgenomen zo vroeg op paasochtend.

Uiteindelijk kwam het er op neer dat onze reserveringen er nog wel stonden maar onze vluchten waren geannuleerd omdat deze niet betaald waren. Wij hadden ze betaald aan het reisburo en het reisburo niet aan United.... zei United tenminste. We moesten ze daar voorschieten en het reisburo stort ons gelijk het bedrag terug....Hopen we!!

Maar we houden de moed er in en met een big smile gaan we terug om in te checken, we konden vertrekken en daar waren we erg blij mee. De service medewerkster vond dat we erg geduldig en makkelijk waren en had onze plaatsen ge upgrade naar Economie Plus, sommige mensen doen ook alles voor een beetje been ruimte :)

Dit grapje had wat tijd gekost en dus moesten we een beetje voort maken, ze raden ons aan om in hal 2 door de douane te gaan daar is het meestal rustig, en dat was ook zo. Hies en Willem hebben nog een geurtje gehaald, en een kleine plas pauze en dan doorlopen naar het vliegtuig. Het bekende vraaggesprek en door de beveiliging. We konden redelijk snel boarden, als liep weer soepel en daar houden wij van.

Eenmaal allemaal in het vliegtuig klaar voor vertrek.....nee helaas een technische stroring, het vliegtuig moest eerst nagekeken worden... We konden nog wel blijven zitten. Die piloot weet zeker niet hoeveel moeite we al hadden gedaan om in het vliegtuig te komen!!!

Het duurde, en duurde inmiddels begon het ook lekker te sneeuwen. Het vliegtuig was gemaakt maar we moesten eerst ingespoten worden tegen het ijs, ge-deiced!! Ook dit duurde en duurde. Het sneeuwen was gestopt en we konden alsnog vertrekken..... Tja eerst zien dan geloven. Nou inmiddels hangen we in de lucht met een dikke twee en half uur vertraging waardoor we dus niet onze volgende vlucht gaan halen!!

Inderdaad we zijn om 17:00 uur op DC geland en we moesten om 17:00 weer vliegen naar Tampa. Imigrations verliep soepel en ze waren zowaar vriendelijk. Bij United zijn we gelijk omgeboekt en vanavond om 22:00 vliegen we als nog naar Tampa.


1   2

Bas ligt achter me op de bank te slapen en ik zit twee uurtjes on-line.

3  4

Ons vliegtuig naar Tampa vertrok netjes op tijd, inmiddels werd het allemaal wel heel erg vermoeiend, we hadden wel ruim plaats in het vliegtuig dus we hebben om de beurt kunnen liggen en even slapen.
In Tampa hadden we gelijk de koffers te pakken, nu nog de auto ophalen om 1:00 uur 's nachts... maar dan kom je buiten om naar het busje van Alamo te lopen en de warmte van het heerlijke voelt echt geweldig.... Het is hiet ZOMER!!

Dan een auto uitzoeken, dat hadden we aan de heren overgelaten...tja niet het slimste idee, elke auto werd bekeken, auto in, auto uit en maar zeggen dat vrouwen besluitloos zijn!!!

Om 2:30 waren we dan eindelijk in onze villa en wat is die gaaf zeg!!!!! Alles erop en er aan. Daar werden we heel blij en wakker van. Uiteindelijk lagen we om 3:30 op bed...wat een reis zeg!