Onze vakantie voor  2008 naar Amerika, gaat deze keer naar Florida. Samen met mijn oom en tante hebben we voor 16 dagen een villa gehuurd in Orlando, Davenport. Een schitterende villa…. Mag ik wel zeggen.

Hoewel onze reis naar Orlando een beetje stroef verliep, en door ziekte bij diverse mensen een klein beetje in het water is gevallen was het een schitterende vakantie.

Wat ons op is gevallen is dat Florida echt prachtige natuurgebieden heeft. Zo zijn we naar Aleaxander en Juniper Springs geweest. Ook hebben we een uitstapje van een paar dagen gemaakt naar de Everglades en naar Key Largo. Een dagje Tampa met veel dolfijnen was ook een dag om niet vergeten.

Verder zijn we natuurlijk op bezoek geweest bij Micky Mouse en zijn vrienden, een bezoek aan Seaworld mocht ook niet ontbreken.

Wat daar ook erg goed kan is shoppen en eten voor weinig geld helemaal toen wij er waren, de dollar stond toen heeeeel gunstig. 1$ = 1,45 EURO.

Al met al zeker nog een keer de moeite waard om terug te gaan, maar de volgende reis word eerst weer naar het Westen want daar ligt ons hart!!

Veel plezier met deze web-log en tot 2009!!