jahaa das best vroeg 4:00 uur..... Met slaperige hoofden rijden we naar de lucht haven in San Diego. Hies en ik worden er daar uitgezet met de koffers en Bas en Willem gaan de auto inleveren. Dit gaat allemaal lekker snel en we kunnen ruim op tijd inchecken. Tegenwoordig gaat dat allemaal erg makkelijk met de e-tickets.

28 01  28 02


We hebben nog ergens een kopje koffie gedronken en een broodje gegeten. Dan door de douane, schoenen uit, jas uit, trui uit, riem los, laptop uit de tas het blijft altijd een gezeul...maar safty first.... tenmiste dat zou je denken. De tas van Ome willem moest open.... Er zat Jam in en vloeistof voor zijn scheer apparaat....lekker brandbaar.. De Jam moest eruit en de brandbare vloeistof mocht mee??? Je snapt er soms niks van.


28 03  28 04


We konden op tijd boarden en het vliegtuig vertrok op tijd. De vlucht ging heel snel want ik heb bijna de hele vlucht geslapen. In Washinton DC moesten we overstappen, komen we het vliegtuig uit, hoor ik een bekende stem zeggen, Je moet die kant op??? Jan (van Marjan van het AA Forum). Ik keek erg verbaasd, jullie zouden toch gisteren al vliegen??? Ze zaten al 24 uur te wachten. Door het slechte weer is hun vlucht gisteren geannuleerd. Als er in onze vlucht mensen niet op kwamen dagen konden ze met ons mee.


Het vliegtuig vertrok nog wel op tijd maar inmiddels waren er weer nieuwe stormen opkomst. In de wachtruimte kwamen we Marjan en Jan weer tegen.... hopend dat ze met onze vlucht mee konden. Er moest een vlucht uit Phoenix komen maar deze was vertraagd, door het slecht weer.... voor hen maar hopen dat het zo blijft.
Net toen we het vliegtuig instapte kregen we nog mee dat Marjan en Jan en nog wat andere Nederlanders mee konden vliegen, Zij konden eerste klas vliegen, dat heb je ook wel verdiend dan...na zo lang wachten.


28 05  28 06


Het vliegtuig liep vertraging op omdat ze nog op een vlucht aan het wachten waren. Ondertussen werd de lucht steeds donkerder, en hadden we zoiets van ga nu maar. Gelukkig  had de piloot dat ook besloten. We taxieden naar de startbaan en toen we er bijna waren gingen de motoren uit...nee nee toe nou gaan. De storm was gearriveerd en dus konden we niet opstijgen.... grrrrrrrr


28 07  28 08


We hebben een drie kwartier gestaan, toen we de mededeling kregen dat er een andere route was uitgestippeld en we dus redelijk om de storm heen konden... Uiteindelijk hadden we een uurtje vertraging opgelopen, dat valt dan nog wel mee. De vlucht ging redelijk snel, filmpje gekeken en wat geslapen... Bas heeft niet geslapen en heeft alle films wel gehad geloof ik. Om 8:00 uur ín de ochtend werden we aan de grond gezet en was de vakantie dus echt voorbij.........