Vanochtend hadden we om 9:00 uur afgesproken. Eerst zouden we even naar Wal-Mart gaan, Hies wilde graag sandalen hebben. Wal-Mart zat aardig in de buurt dus we waren er zo. Het blijft een leuke winkel. Ik heb er gauw nog een paar scrap spulletjes gescoord. Vanuit Wal-Mart zijn we naar de I HOP gegaan voor ontbijt. Hier waren Bas en ik nog nooit geweest. Hies en Willem kwamen er wel vaker.

 

        26 01


We konden er heerlijk buiten zitten, het weer was ook schitterend, rond de 25 graden, gelukkig niet meer zo heet als de laatste week. Ik had chocolade pancakes met slagroom en aardbeien, samen met scrambeld eggs, baon, en hashbrown. Bas had een soort van uitsmijter, hij is niet zo van de pancakes.
Met gevulde buikjes gingen we naar de Zoo. We waren hier om 11:00, het park was tot 21:00 uur open dus tijd genoeg, zou je denken. Het is een schitterend dieren park. Vooral ook door de aankleding met de mooie bomen en planten. We hebben ook heel veel mooie dieren gezien, zoals Panda's en Koala's.


26 02 26 03


26 04  26 05


Tegen 20:00 uur was het mooi geweest en hebben we besloten om weg te gaan. We hadden alleen nog steeds niet alles gezien. Volgens Willem waren er twee uitgangen en stonden we op dat moment bij de verkeerde. We zijn in de gondel gestapt en naar de andere kant van het park gegaan..... Hier was alleen geen uitgang, dan maar even de kaart erbij. We moesten weer terug met de gondel....er was maar één uitgang en we hadden dus al bij de juiste gestaan...een extra rondje kabelbaan dus.


26 06  26 07


We moesten nog eten en zijn hiervoor naar Seaport Village gereden. Hier hebben we nog wat winkeltjes bezocht. Het was heel rustig. We hebben daar voor een pizza gekozen. Deze was grrroooot, maar wel lekker. Ik had net de laatste hap door mijn keel, toen ik een grote kakkerlak voorbij zag komen...iiiieeeeuuuwwwww ging het heel hard, waarop de mevrouw naast ons haar benen omhoog deed en ze in paniek vroeg, wat....wat... wat zie je een rat.....Nee het was een kakkerlak....bah...zij moesten overigens nog eten....


26 08  26 09


Gatver ik vind dat zulke smerige beesten. Ik was ook blij dat ik mijn pizza al op had anders had ik niet meer gehoeven. Mijn tante had hem al veel eerder zien lopen, maar die kent mij wel en had al expres niks gezegd.... Na dit wilde avontuur..??? zijn we naar ons hotel gegaan en gaan slapen.