Vanochtend waren we vroeg op, om 7:00. Willem klopte om 7:30 op de deur dat er een coyote op de parkeerplaats liep. Ik ben op de blote voetjes naar buiten gerend maar hij was inmiddels al een heel stuk verder....
Vandaag rijden we naar San Diego. We zijn op tijd vertrokken. Eerst hebben we een broodje in de general store gehaald. We hebben nog één stop in het park gemaakt, maar ik weet zo niet meer hoe deze stop heet. Het was hier wel schitterend. Bas is in de auto blijven zitten, hij vond het te warm om te hiken.


25 01  25 02


Net buiten het park moesten we tanken, we hebben er hier niet zo veel ingegooid want het was heel duur. $3,90 per gallon!!  Ik kon me herinneren dat we hier in 2003 ook hadden getankt. We zijn doorgereden naar Baker, Hier was het een stuk goedkoper en dus hebben we daar de tank volgegooid. Natuurlijk ook nog even een foto maken van die enorme meter, en dan weer verder.

 

25 03  25 04

 

We zijn weer gestopt in Calico Gohst town. Het is nog best wel groot. Allemaal leuke winkeltjes.... We zijn via de mijn omhoog gelopen en door de straat weer terug naar beneden. Hies heeft nog wat stofjes gekocht in een quilt winkeltje. We zijn nog even naar de begraafplaats gereden maar dat was niet heel veel soeps.

 

25 05  25 06

 

25 07  25 08

 

We zijn verder gegaan naar San Diego, het schoot niet echt op want er stond hier en daar file....Weer zagen we een coyote, alleen nu dood langs de kant van de weg.... Rond 17:00 reden we San Diego in, wat is dat toch een leuke stad. We hadden besloten om eerst te eten voordat we naar ons hotel zouden rijden. We hebben gekozen voor Burger King. Met gevulde buikjes gingen we richting ons hotel. Met Tom Tom gaat dit heel makkelijk.


Twee jaar geleden hebben we ook in dit hotel geslapen. Volgens mij hebben ze de kamers gerenoveerd het zag er allemaal super strak uit. We hadden zelfs een koelkast op de kamer, dat was twee jaar geleden nog niet zo. Alle troep werd uit de auto gehaald dit is tenslotte onze laatste bestemming.


25 09  25 10


's Avonds hebben we niet heel veel gedaan. We hebben eindelijk weer kunnen up-loaden.  Mijn tante heeft mijn nagels gelakt, en die van Bas ook!!!! Wel blanke lak hoor.....ha ha ha. We zijn op tijd gaan slapen.