vandaag was het weer vroeg dag. Death Valley stond op het programma. We zijn hier in 2003 ook een keer geweest. Hies en Willem zijn hier nog niet geweest. We hebben nog één keer genoten van het ontbijt buffet in ons hotel. We gaan nu met één auto verder. Het is zowaar gelukt alle bagage in de auto te proppen. Je moet de achterklep alleen niet meer open doen......
Vlak voor Death Valley zijn we gestopt bij een motel 6, hier wilde we voor het motel even up-loaden??? Het is natuurlijk al even geleden. Helaas lukte dit niet. Het netwerk was wel onbeveiligd alleen kreeg ik geen contact met mijn server. Helaas we hebben het geprobeerd. Hier zat wel een heel leuk en lekker snoepwinkeltje. Daar hebben we de voorraad even aangevuld en de blaasjes even geleegd.


27 01  27 02


We zijn via Beatty, Death Valley ingereden. We wilde graag naar de Race Tracks rijden. Helaas was dit niet mogelijk met onze auto, je had een 4-weel drive nodig en twee reserve banden???? We zijn doorgereden naar de Sand Dunes, hier zijn we een klein stukje ingelopen maar het was wel erg heet. De meter stond op 117 graden, 120 graden is 50 graden celcius. We zijn doorgereden naar de zoutvlakte en naar Badwater. Hier hebben we de top temperatuur gehaald van 123 graden fahrenheid. Er stond heel veel wind, bij badwater waaide we bijna weg....


27 03  27 04


27 05  27 06


Via artistic point zijn we terug gereden. In Furnace creek sliepen we in de ranch inn. Rond 17:30 waren we bij ons hotel. We hadden twee kamers aan elkaar dus dat was wel gezellig. Helaas alleen ook hier geen internet....sorry.


27 07  27 08


We zij gaan douchen en op zoek gegaan naar wat te eten. Er is niet zo veel keus....en daarom zijn de prijzen ook aardig aan de hoge kant. We hebben in de General store nog een mooi boek van Death Valley gescoord en natuurlijk een pinnetje die had ik van dit park nog niet. Ook wat kaartjes en stickers voor het scrappen.


27 09  27 10


Vervolgens zijn we naar het café naast de general store gegaan en hebben daar een hotdog gescoord. Hij was wel erg lekker. Met bijna volle buikjes zijn we terug gegaan naar de general store voor aanvulling van de buikjes. Met wat chipjes en en een dip sausje en koekjes moet dat lukken. Op de terug weg naar het hotel zijn we even langs het zwembad gelopen, erg groot en heel warm water, het water was 83 graden Fahrenheid. Het water van het zwembad werd gepompt uit een spring. We wilden daar toch nog wel even in dippen.


27 11  27 12


We hebben de zwemkleding aangedaan en zijn terug naar het zwembad gelopen. Wennen aan het water hoefde niet het was zo warm dat je er zo in kon duiken. Het was een groot en diep bad. Hies had zich bedacht en ging toch haar badpak aantrekken. Ik bedoel het was 22:00 uur in de avond, en het was nog ruim 90 graden fahrenheid en het water was 83 graden fahrenheid, dat maak je nooit meer mee.
Na het zwemmen zijn we naar de kamer gegaan en zijn we als een blok in slaap gevallen.....