Vanochtend hebben we lekker uitgeslapen en we waren om 9:15 wakker. We hadden om 10:00 uur met Hies en Willem afgesproken voor het ontbijtbuffet. Deze was weer heerlijk....Hierna zijn we naar de kamer van Hies en Willem gegaan en hebben we hun foto's bekeken, zij hebben ook al wat van onze foto's bekeken, niet alles we hebben er namelijk al iets van 5800, kunnen de mensen thuis zich alvast voorbereiden.


Om 13:00 uur zijn we naar het zwembad gegaan, hier was het ietsjes drukker dan gisteren!!!  Bas was alvast de laatste spullen uit de auto gaan halen, zodat deze morgen opnieuw ingepakt kon worden. Gelukkig konden we wel een aardig plekje in de schaduw vinden, met deze temp. 45 graden wil je niet in de zon liggen. We hebben ons een weg gebaand door het zwembad, maar zijn er weer snel uitgegaan. Bas was er inmiddels ook weer en we hebben heerlijk een tukje gedaan.
We zijn weer op tijd naar boven gegaan. Omdat ze hier geen wasmachines hebben heb ik even snel wat op de hand gewassen. We hebben alvast weer wat spullen terug gebracht naar de auto. Tja overdag doe je niet zoveel bijzonders in Las Vegas, te warm.


26 01  26 02


Om 18:30 was de Fam. Mims hier zodat we met z'n allen konden gaan eten. Gisteren hadden we met zijn vieren in het Paris hotel gegeten en dat was erg goed bevallen, daar gingen we nu met zijn zessen heen. Ook nu hoefde we maar tien minuten te wachten. We hebben ons weer lekker volgepropt... Na het eten hebben we afscheid genomen van de Mimsjes, deze vlogen morgen om 7:00 uur weer terug naar Boise, Idaho.


26 03  26 04


We zijn een stuk verder gelopen over de strip en hebben monte Carlo bekeken en MGM. Ook zijn we in de M&M's winkels geweest, ze hadden zelfs monopoly van M&M's. We waren om 23:00 terug in ons hotel. Das een mooie tijd want morgen moeten we weer vroeg op. Morgen staat Death valley op het programma, daar is het iets warmer 49 Graden. Welterusten