Vanochtend hebben we lekker uitgeslapen tot 8:30. We hadden om 9:00 afgesproken met Hies en Willem om te gaan ontbijten. We hebben het ontbijtbuffet in ons hotel genomen en dat was erg goed, ze hadden echt van alles zelfs gebakjes en je kon crêpes laten maken en  een omelet. Na ons goed vol gepropt te hebben zijn we de bikini aan gaan doen en naar het zwembad gegaan.

 

22 01 22 02

 

                                22 03


Het was wel erg druk maar we hebben een goed plekje kunnen vinden. Het is een mooi zwembad bij het Flamingo. Ze hebben ook een waterglijbaan, hier moet je niet te veel van voorstellen, gewoon leuk. Na al dit gerelax zijn we gaan douchen. De Fam. Mims zou om 19:00 uur bij ons hotel zijn.


22 04 22 05


We zijn door onze vogeltuin gelopen en hebben wat gedronken met de Fam. Mims, die hierna weer hun wandeling terug naar het hotel zijn aangegaan. Wij zijn de andere kant van de strip opgegaan en zijn het Belagio ingegaan. Een supermooi hotel. We zijn opzoek gegaan naar een dinner buffet en we zijn hier bij het Paris hotel binnen gelopen. Ook een schitterend hotel, het buffet is hier iets duurder $28,- maar erg goed, ze hebben van alles., vooral ook veel vis, en natuurlijk toetjes, erg belangrijk.


22 06 22 07


22 08 22 09

 

Met te volle buikjes zijn we de strip weer opgegaan. We hebben twee keer de fontein bekeken, schitterend. We zijn daarna het ceasar hotel ingegaan, deze viel een beetje tegen, de entree was wel erg mooi. Aan de overkant zat ons hotel het Flamingo. Hies en Willem besloten terug te gaan naar hun kamer om lekker gaan slapen. Wij wilde eigenlijk nog wel even verder maar naar een paar stappen hebben ook wij besloten te gaan slapen, Las Vegas is best vermoeiend, het is hier zo warm