Vanochtend kregen we om 7:00 een wake-up call. Het was weer vroeg dag. Na een douche en aangkleed te zijn hebben we de spullen weer in de auto gedaan. We hadden met Marjan, Jan, Rob en Annie om 8:45 afgesproken  bij het visitor centrum. Eerst hebben we nog even een broodje gescoord bij de supermarkt.
Rob en Annie kwamen al snel de bocht om zeilen en spoedig daarna volgde ook Marjan en Jan. We zijn met de shuttel naar het einde van het park gereden. Hier begint de riverside walk en aan het einde van de riverside walk ga je het water in. Het water stond echt een stuk lager dan andere jaren dat was gelijk al te zien.


21 01


De river walk, zo vroeg, loop je in de schaduw en er stond best wel een windje en dat maakte het nog wel een beetje fris.  Voordat we het water in stapte moesten er eerst wat schoenen worden verwisseld. En dan is het moment van de waarheid en moet je het water in. En dat water was nog niet echt lekker warm. Na even lopen wen je er aan en is het niet koud meer. Je loopt elke keer stukken in het water en stukken uit het water. Je moet wel echt je pad zoeken want de stenen zijn wat glad. In het begin kwamen we niet zo ver in het water, maar hoe verder we kwamen waren er wel stukken dat de broekspijpen behoorlijk omhoog gehaald moesten worden.


21 02 21 03


21 04


Na een tijdje lopen kwamen op een rust punt uit het water waar een filmploeg stond. Ze stonden te filmen voor een reclame spotje. Ze vroegen aan Bas en mij of we er aan mee wilde doen. Na wat twijfel van mij maar vol overtuiging van bas hebben we besloten mee te werken. We moesten op een steen gaan zitten...daar moest je eerst even zien op te komen??? We moesten om hoog kijken, we mochten wel praten maar niet lachen.... Nou daar zaten we dan. Het duurde vijf minuten en toen was het klaar. Dan moet je nog even tekenen dat je goedkeuring geeft voor uitzending. Het is een reclame spotje voor vakantie in utah...als iemand dat ooit ziet, het is gefilmd in de riverwalk, je ziet ons van de achterkant, Bas heeft een blauw t-shirt aan met een rugtas en ik een geel t-shirt en een hoedje op. Het zou nationaal worden uitgezonden.


21 05

Het heeft wat moeite gekost maar we hebben het filmpje dan toch eindelijk gevonden. Je moet wel erg goed opletten maar voor iets minder dan een seconde zijn we dan toch te zien. Laat die oscar en emmy nominaties maar komen. Hoe natuurlijk en overtuigend hebben we dit dan toch nog weten te brengen.....Kijk en huiver op de onderstaande link

 

Na dit spannende avontuur vervolgde we onze hike we hoefde nog maar een klein stukje voordat de rivier in tweeën splitste. Vanaf hier zijn we omgedraaid en terug gelopen. Terug lopen ging heel wat sneller. Wel had ik het idee dat het water wat hoger stond....maar hier waren de meningen over verdeeld.....


eenmaal uit de rivier, moesten we nog een stukje langs de rivier lopen. inmiddels was de zon hier gekomen en begon het behoorlijk warm te worden. Met de shutle zijn we terug gegaan naar het visitor center waar de auto stond. Ook werd hier afscheid genomen van Marjan, Jan, Rob en Annie, hun reis gaat verder naar little Finland en die van ons naar Las Vegas. Nogmaals het was erg gezellig!!!


Las Vegas was ruim twee uur rijden. Na goed een half uur rijden hadden we eindelijk weer mobiel contact. We hebben Hies en Willem een smsje gestuurd dat we onderweg waren. Zij waren vanochtend vroeg al in Las Vegas want zij moesten voor 12:00 uur de auto inleveren. Ook zou de Amerikaanse vriendin van mijn tante naar Las Vegas vliegen, al met al een gezellige boel. We waren rond 17:00 uur in Vegas alleen het parkeren verliep iets minder soepel. We stonden eerst in de verkeerde parkeergarage. Uiteindelijk hadden we de goede gevonden en daar kwam Willem over de weg aan rennen. Ook zag ik Hies staan bij de ingang van het hotel.


Bas en Willem zijn de auto weg gaan zetten en Hies en ik zijn gaan inchecken. Dit ging niet helemaal soepel omdat ik niet met Bas zijn creditkaart kon inchecken daarvoor moest Bas toch zelf komen. De kamers waren super, mooi groot. Hies en Willem hadden uitzicht op de tuin en zwembad, wij op de parkeergarage... ach verschil moet er zijn. We hebben ons snel gedoucht, want we zouden naar de Fam. Mims lopen die in het Hilton sliepen.


21 06


Uhhhmm dit was nog best een eindje lopen maar goed we hadden het gehaald. We zijn even naar hun hotel kamer geweest die was echt groot met keuken en alles ook een jacuzzi... We zijn naar het Sahara hotel gegaan voor een buffet. Buffetjes zijn altijd goed in Vegas. We hebben gezellig met zijn zessen gegeten. We zijn toen weer terug gelopen naar Het Flamingo. Onderweg zijn we nog gestopt en hebben we de show van Treasure Island gezien, Hier laten ze een heel groot schip in het water zinken.


21 07 21 08


Om 12:30 kwamen we helemaal moe en met versleten voetjes op de hotel kamer. Ik sliep al voordat ik mijn bedje instapte...