Vandaag nog een keer uitslapen. We werden om 8:30 wakker. Bas was al een tijdje wakker. We hebben het lekker rustig aan gedaan. Om 9:00 uur zaten we aan het ontbijt. Het was niet echt heel bijzonder, maar er zaten wat lekkere dingetjes tussen, genoeg om de buikjes te vullen. We hebben de auto weer netjes opgeruimd en de spullen weer ingepakt

 

18 01  18 02


We mochten de auto laten staan en zijn nog even Santa Fe ingegaan. We hebben er nog even heerlijk rond gelopen en zijn de kerk nog even ingegaan. Dit is een mooie kerk om te bezoeken. Buiten waren mensen allemaal kraampjes aan het opzetten, volgens mij was er een sieraden markt.


18 03  18 04


18 05  18 06

 

Om 11:30 zaten we in de auto, de weg vervolgde naar Durango. Ook hier zijn we nog nooit geweest. Tom Tom wees ons de weg via de snelweg, maar Map Quest had ons via de 84 noord gestuurd, deze stond in de Rand MC Nally aangegeven als senic route en dus hebben we deze gevolg. Het weer was wederom schitterend. Dit was een mooie weg. Op verschillende punten zijn we gestopt om foto's te maken en te genieten van het uitzicht.

 

18 07  18 08

 

18 09  18 10

 

Om 16:30 kwamen we aan in Durango. Hier hadden we al een hotel geboekt, Quality Inn en Suites. Het was maar goed ook want veel hotels zaten al vol. We hadden het hotel zo gevonden en waren zo ingecheckt. We zijn eerst naar de stoom trein gereden omdat we hier morgen vroeg moeten zijn dan hoeven we niet meer te zoeken. We waren er zo en wat een leuk centrum alsof je een film binnen loopt. We hadden mazzel met een parkeerplaats. Eerst zijn we gaan kijken bij de trein. Er zou er om 17:30 één binnen komen, dit werd 18:15 maar goed het was wel leuk de trein te zien aankomen.

 

18 11  18 12


We wilde eigenlijk nog het stadje door lopen maar we hadden het wel een beetje gehad, De vermoeidheid begint toe te slaan en we denken steeds vaker aan dat mooie zwembad in Las Vegas??? We hebben wat gegeten bij Mac Donalds en zijn terug gegaan naar het hotel. Daar zit ik nu nog twee verslagen te tikken met een lekker kopje thee, en daarna is het bedtijd.