Vandaag hadden we afgesproken om uit te slapen, Bas had alleen toch de wekker gezet, deze gingom 7:30, nou is dat niet heel vroeg maar ik lag nog wel even lekker..... Bas had niet zo heel goed geslapen en is na de wekker gelijk weer in slaap gevallen. Om 9:00 werd de schone slaapster ook wakker. We hebben een ontbijtje genomen en zijn op weg gegaan. TIP: we hebben mini croissants bij Wal-Mart gehaald gisteren en die blijven heel lang vers.


Het weer was goed, zon met 30 graden. We moesten bijna één rechte weg rijden naar Santa Fe. Best wel een saaie weg. Gelukkig kom je langs het leuke plaatsje Roswell.... Echt je lacht je slap, alles is op aliens gebaseerd, zelfs de lantaarn palen.. We zijn het museum ingegaan, heel grappig, je gaat het bijna geloven. Als je echt overtuigd wil worden moet je een bezoekje brengen aan de souvenirs winkel naast het museum. Het is een heel klein winkeltje en de man in de winkel is heel vriendelijk. Bas vroeg hem met een glimlach of hij het nou zelf geloofde.... Hij heeft het gezien, hij heeft de phoenixs lights gezien in 1997.... Hij zat het met vol overtuiging te vertellen. Toen hij vertelde dat je vijf soorten aliens hadden we allebei moeite onze lach in te houden.... En toen hij vertelde dat je ze vaak 's nachts kon zien spelen met hun vuurwapentjes werd het tijd voor een ander onderwerp. Het was een zeek vriendelijke man en zeker leuk om zijn verhaal aan te horen.


14 01  14 02


Na de aliens verhalen hadden we honger gekregen en hebben we gegeten bij Cover-Up???.... Erg lekker en niet duur. Ik heb hier wel wat aliens zien zitten....???


14 03  14 04

 

Na Roswell zijn we door gereden over de saaie weg naar Sante Fe. Tom Tom leidde ons zo het centrum in. Wat een leuke stad, anders dan anders, echt een vakantie plaatsje. Nou was het zaak om een hotel te zoeken. We zagen er één die zat vlak bij de plaza. We hadden al wel het vermoeden dat deze duur zou zijn maar toch maar vragen je weet maar nooit. De kamer was $130,- dat is iets te veel!!! Bas had wel een sleutel mee gekregen en we konden een kamer bekijken. Het was wel echt een super gave kamer, erg groot, met een eigen trap naar boven en een balkon, met tafel en stoeltjes. Ook hing bij elke deur een tros met pepers....voor dat soort dingen ben ik erg gevoelig. Toch besloten we om verder te kijken vooral ook omdat er geen zwembad was en we wilde nog wel even afkoelen. Een stukje verder kwamen we langs de Sage Inn. Dit zag er ook niet goedkoop uit maar was wel met WIFI en gratis ontbijt. We mochten weer in een kamer kijken, deze waren $115,- incl Tax. De deur ging niet open en we vonden het toch te duur. Bas zou de sleutel weer gaan terug brengen en ik was al bijna bij de auto toen Bas me terug riep we mochten de kamer voor $85,- hebben incl. Tax... Nou vraag ik je....
Dit hebben we gedaan, kamers waren erg mooi en 15 minuten lopen van de plaza. Ook was er een zwembad waar we gelijk zijn ingedoken. In het zwembad hebben we leuk geklets met een Amerikaanse vrouw over de verschillen tussen Nederland en Amerika. Ze had vroeger een tijdje in Nederland gewerkt, dus dat was wel grappig. Na deze verfrissende duik zijn we teug gegaan naar de kamer om te douchen en het centrum in te gaan.


14 05  14 06


Het centrum rond de plaats is erg leuk met allemaal leuke winkeltjes. We konden alleen geen restaurantjes vinden. Op de heen weg waren we wel langs Cowgirls gekomen maar daar was het nogal druk. Na een uur rond te hebben gelopen begonnen onze maagjes wel te knorren, ja je raakt gewend aan de halve koeien op je bord. We zijn dus toch maar terug gelopen. Inmiddels was het niet meer zo'n lange wachtrij. We hoefde maar 30 minuutjes te wachten. We konden heerlijk buiten zitten en er begon ook een live band te spelen. Heerlijk vakantie gevoel krijg je dan me een lekker stukje koe en een Carona.


14 07

 

Na het eten waren we helemaal moe en zijn we naar het hotel gelopen we waren helemaal moe en veel te vol. Zo moe dat ik geen zin meer had om te tikken...sorry!!!