Vanochtend hadden we geen wekker gezet. Ik was wel vroeg wakker om 7:30 Bas een half uurtje later. Buiten was het weer helemaal opgeklaard. We hebben ook lekker buiten kunnen ontbijten. We hadden nog broodjes, muffins, yoghurt en perziken. Dat klinkt toch best gezond. Twee deuren verder zaten twee mannen met een klein jongetje. Deze mannen hadden zich iets te veel ingeleefd in Tombstone, gisteren liep deze meneer met zo'n lange zwarte cowboy jas, ik dacht toen eerst dat het een entertainer van het hotel was....... zij gingen al verder naar Sedona. Ze hadden nog melk over en Wodka, of we dat wilde hebben..uuhhh de melk wel maar de wodka niet....


Rond 9:00 uur reden we naar Boothill. Heel erg leuk. Het boekje wat je erbij kreeg vertelde hoe sommige waren dood gegaan dat was ook erg grappig. In de souvenir shop bij boothill hebben we een pinnetjes gescoord voor de verzameling. Hierna zijn we naar de Main Street gegaan, hier hebben we heerlijk in de winkeltjes lopen struinen. Ook zijn we nog bij de grootste rozenstuik geweest en hier zat ook een museum bij, ook erg leuk. Alleen jammer dat er aan de rozenstruik geen bloemen meer zaten.


12 01  12 02


12 03  12 04


Rond 11:00 uur zijn we Tombstone uit gereden, richting Alamogordo. We zaten nog te twijfelen of we langs Chircahua NM zouden gaan. We hebben maar besloten de snelweg op te rijden. Langs de snelweg zagen we een afslag voor Chircahua NM en hebben we toch nog besloten erin te rijden.Bij de ingang van het park was de ingang gesloten we moesten naar het visitor center om de park pas te laten zien. Hier zat ook een winkel bij, en natuurlijk weer een mooie pin gescoord...Bas heeft een mooi vogelboek gekocht van National Geograpics. De park ranger adviseerde ons door de bergen over een dirt road weer naar de snelweg te rijden. Dat klonk ons wel leuk in de oren, eerst maar even het park bekijken.

 

12 05  12 06


Het is een korte weg het park in en aan het einde moet je terug. Het is wel een heel mooi park. Aan het eind hebben we de auto geparkeerd en zijn we een klein stukje naar beneden gelopen, niet te ver want de kuiten moeten gespaard worden voor Zion..... Gisteren hebben we camping stoeltjes gekocht, daar hebben we mee op de parkeerplaats gezeten lekker in het zonnetje met een Yoghurtje.

Het park uit en hier zijn we de dirt road opgegaan door Chircahua NM, dit is ook echt een aanrader, helemaal leuk. Het eerste stuk van de weg heb ik gereden.......weg was heel breed en weinig hobbels. Zo kan ik alvast een beetje leren auto rijden. De weg begon wel heel erg te hobbelen dus Bas heeft het stuur maar weer overgenomen. Echt een gave weg, soms stonden we er wel van te kijken dat je hier met een gewone auto door mocht. Hier moesten ook beren zitten maar die hebben we niet gezien, wel berenpoep???

12 07  12 08

Rond 16:00 zaten we op de snelweg richting Alamogordo, het is nog 3 uur rijden dus we zien wel hoe ver we komen. Op de snelweg dachten we nog dat we werden aangehouden. Er schoot een politiewagen voor ons met zijn lichten aan. We zijn hem maar netje naar de berm gevolgd. Voor hem reed ook een auto en die was ook gestopt. De agent liep eerst naar de auto voor ons daarna kwam hij naar ons lopen. Wij hoefde niet te stoppen het ging om de andere auto, die was hem heel hard voorbij gereden? We werden wel netjes bedankt voor het stoppen.
We zijn toch helemaal door gereden naar Alamogordo, hier kwamen we om 18:30 aan. We hebben ingecheckt bij een motel 6 en zijn daarna gaan eten bij Apellbee's. Ik dacht eigenlijk dat je hier voor een bepaald bedrag aan een buffet kon eten maar dat was niet het geval. Het was wel erg lekker en tevens  iet duur.

Terug in het hotel is bas gaan wassen en ik ben aan het tikken. De internet verbinding is heel slecht dus ik weet niet of het up-loaden werkt maar we gaan het proberen, weltrusten en tot morgen.