Vandaag hebben uitgeslapen....nou ja we hadden de wekker niet gezet, we waren al om 7:00 uur wakker?? Na de dagelijkse schoonmaak en het schrobben van de bekjes zijn we in de auto gestapt, naar Seguaro NP. Het was zwaar bewolkt. Ik had op internet gelezen dat het vandaag niet zulk mooi weer worden, maar daar doe je niks aan.


We moesten nog wel even opzoek naar een supermarkt voor ontbijt spullen. In Tucson zijn we even van de snelweg afgegaan of we daar wat konden vinden, .....not....uiteindelijk vonden we Walgreens, maar dat is eigenlijk geen supermarkt. Hier hebben we wel twee stoeltjes gescoord, voor onderweg.
Hierna zijn we de snelweg weer opgegaan. Al gauw waren we bij de afslag voor Seguaro NP. Hier ingereden vonden we al snel een hele grote supermarkt. Met ontbijtspullen op pad gingen we verder. Ik denk dat we een bordje hebben gemist want we kwamen verkeerd uit.... Dan maar weer Tom Tom aanzetten. en ja hoor Good Old Tom Tom wist de weg wel.


In het park zijn we eerst naar een picknick plek gereden om onze buik te vullen. Hier hebben we ons ontbijt gedeeld met de eekhoorns. Eentje was er zo brutaal om op de tafel te springen. Inmiddels was de zon er ook weer bij gekomen. We zijn verder door het park gereden. Ik moet zeggen dat het mij een klein beetje tegen viel


14 01  14 02

 

Bij een senicvieuw wilde ik een foto maken, alleen zat er geen batterij in de camera....oeps, die lag nog in ons hotel in Eloy!!! We hebben snel naar het hotel gebeld en er was nog geen schoonmaak geweest. Als de wiederweer zijn we terug gereden. Dit was ruim een uur rijden. Bas plette nog een hagedis onderweg.... ook had hij bijna een slang onder zijn wielen maar daar kon hij nog net voor uitwijken. Hij voelde zich wel lullig dat hij de hagedis had geplet.


Na een uur waren we in ons oude hotel en ja hoor de batterij lag nog te laden, was deze in ieder geval vol. Daar gingen we weer op weg naar Tombstone. Helaas werd het weer steeds slechter. We besloten om al eerder dan nodig was van de snelweg af te gaan en een senic route te rijden. Daar begon het toch te regenen en onweren.


14 03  14 04

 

Om 15:30 kwamen we Tombstone in gevaren, zoveel water lag er op de weg...... We hebben bij de eerste twee hotels gevraagd maar die hadden geen WIFI en dat kan ik de trouwe verslag lezers niet aan doen. Uiteindelijk zijn we in het Best Western Hotel terecht gekomen met WIFI. Hele leuke kamers met echte cowboy deuren tussen de badkamer en de slaapkamer. Kunnen we cowboy en girl spelen, ja je moet je zelf vermaken met de regen.


Toch zijn we nog maar even de straat van Tombstone gaan bekijken. Heel erg leuk. We waren de enige die er liepen. Alles was ook al dicht. We zijn wel heel lekker wezen eten, ik weet alleen niet meer waar..... Het zat op een hoek en het was niet duur. Morgen gaan we verder Tombstone bekijken.


14 05  14 06


Nu zitten we op onze kamer. Bas zit tv te kijken en ik zit te tikken..... Als dit klaar is is het bedtijd, Weltrusten