Vanochtend kregen we om 6:00 uur onze wake up call. Ik kon er gelijk uitkomen, Bas had wat meer moeite. Ik ben gisteren gelijk in slaap gevallen maar Bas had wat moeite. Er zat een stel jongelui van rond de 20 in het hotel en ze hadden er schik in. Bas heeft naar de Front desk gebeld na 22:00 uur en toen was het ook wel redelijk gauw afgelopen. Ik daar in tegen heb geslapen als een roosje.


om 7:00 uur zaten we in de auto richting Joshua Tree NP. Eerst nog even wat broodjes gehaald en andere lekkere ontbijt spullen zodat we in het park konden picknicken. Het weer was schitterend, strak blauwe lucht en het was al ruim in de 20 graden, zo vroeg. De spierpijn was ook een heel stuk minder dus we konden er weer tegen aan.


10 01  10 02


In het park, wat maar 45 min rijden is van Palm Spring, hebben we gelijk een picknick plaats opgezocht waar we heerlijk hebben ontbeten. Daarna zijn we op ons gemakje door het park gereden. Het is een leuk park, zeker niet het mooiste maar het heeft altijd wel wat. We zijn ook hier weer Nederlanders tegen gekomen waar we even een praatje mee hebben gemaakt. In het visitor center heb ik een pinnetje van het parl voor mijn collectie gescoord.


10 03  10 04


Na Joshua Tree zijn we verder gereden naar Phoenix, hier wilde we graag een bezoek brengen aan de Botanical Garden, hier staan heel veel cactussen, hier zijn we vier jaar geleden ook geweest maar toen is ons fotokaartje gecrashed en daar waren we best ziek van, nieuwe ronde, nieuwe kansen dus. Tom Tom leiden ons er gelijk heen, das dan toch wel handig.


Om 15:30 kwamen we aan het was helemaal niet druk, leek wel of het park voor ons zelf hadden, en dat op zondag we hadden het drukker verwacht. Toen we 10 minuten buiten liepen begrepen we het, het is bloedheet buiten een metertje in het pak gaf 110 aan in the shade...... Dit was ook goed te merken, we liepen allebei te soppen in onze t-shitjes. Ze reden ook met een wagentje met water rond om de flesjes van de mensen te vullen. Het is een mooi park met heel veel soorten cactussen, en heel veel soorten beestjes.


10 05  10 06


10 07  10 08


Na anderhalf uur konden we niet meer van de hitte en zijn we naar de auto gelopen. Deze hadden we onder een boom gezet en het viel mee met de warmte in de auto, nou was onze lichaams tempratuur ook wel erg hoog natuurlijk. Eigenlij was Phoenix ons eindpunt voor vandaag maar we wilde nog wel een stukje door rijden. We kwamen nog langs een outlet maal maar deze ging met 10 min sluiten en zijn we dus maar verder gegaan.


Om 18:30 besloten we te stoppen. We zagen een Mac Donalds daar wilde we eten om de web pagina's te Up-Loaden, de verbinding in Motel 6 was waardeloos. Hier zat Red Roof Inn Hotel met high speed internet, deze moesten we hebben. Hebben eerst een lekkere burger gehapt en ik zit nu druk te internetten. Ik voel de luikjes al weer zwaar worden dus ik denk dat ik zo weer heerlijk ga slapen, welterusten.