Vanacht wilde ik kijken hoe laat het was, maar de wekker deed het niet. Ik wilde de lamp aan doen en die deed het ook niet. niks deed het. De stroom was uitgevallen. Ik moest naar de wc maar het was pikke donker, gelukkig had Bas zijn zaklamp mee genomen, en zo kon ik de wc vinden.


De wekker ging niet omdat de stroom uit was gevallen maar we waren op tijd wakker. Om 6:45 stond ik naast mijn bedje, nog steeds met heel veel spierpijn. Gelukkig had Bas ook nog steeds pijn.


photo.jpg    photo3.jpg


We zaten om 7:30 in de auto richting Palm Springs. Het weer was weer geweldig. Strak blauwe lucht. Het was nu nog wat aan de frisse kant. We wilde zo spoedig mogelijk in Palm Springs zijn zodat we daar lekker van het mooie weer konden genieten en een beetje te zwemmen en relaxen.


Onderweg kwamen we langs een outlet, Bas wilde er even gaan kijken maar de winkels waren nog lang niet open. We zijn maar weer door gereden. Rond 11:30 zijn we even gestopt voor een plas pauze en een milk shake. We kwamen om 13:15 aan in Palm Springs. Best een leuk plaatsje. De temperatuur was inmiddels al opgelopen naar de 38 graden. We zijn een soort van winkelstraat door gereden met veel leuke restaurantjes, aan het einde van deze straat zat Motel 6. Een hotel met zwembad. We zaten goed want onze kamer zat voor het zwembad.


We hebben heerlijk in het zwembad liggen poedelen. Leuke truckjes gedaan. Bas ging onderwater en dan ging ik op zijn schouder staan, dit is één keer goed gelukt...... Lang onder water zwemmen enz. Het brengt het kind in je naar boven. Na twee uur spelen in het zwembad waren we er klaar mee en zijn we gaan douchen. We hebben nog even gerelaxt op de kamer en zijn het centrum ingegaan.
photo8.jpg  photo19.jpg


We hebben heerlijk langs de winkeltjes en restaurantjes gelopen. Goed voor de kuiten, moet een beetje in beweging blijven. Uiteindelijk hebben we een leuk eettentje uitgezocht. Bas heeft daar een steak gegeten van een halve kilo??? Ik had gewoon een normaal stuk vlees. Wel had ik een super lekker toetje maar dat was wel iets te veel. Brownies met ijs er tussen. Na het eten kon je ons naar huisrollen.....


photo31.jpg   photo33.jpg

 

Nu lig ik op mijn bedje nog even verslag te tikken en gaan we zo slapen, de wake-up call morgen is om 6:00 uur??!!!