Vandaag is het onze laatste dag in Orlando. We hebben eerst lekker uitgeslapen. We wisten nog niet precies wat we vandaag wilden. We gingen in ieder geval nog naar de electrick light parade kijken. Eerst was het zaak om de koffer alvast een beetje in te pakken. Inmiddels konden onze spullen niet meer in één koffer, we hadden gelukkig nog een lege sporttas. Na wat opruimen hebben we besloten om eerst naar Animal Kingdom te gaan en darna naar Magic Kingdom.

 

photo2.jpg  photo3.jpg


Animal Kingdom was boven onze verwachtingen, wat een leuk park. We zijn daar op Safari geweest en de Dinosaurus tour hebben we ook gedaan. Verder hebben we daar een beetje rondgelopen bij de beesten. Ook hebben we een leuk vogel show gezien. En weet je wie we ook nog tegen kwamen Winnie the Pooh, mijn favoriete Disney figuur. Het was naar onze mening wel net iets te heet....en die zon die bleef maar stralen....


photo52.jpg  photo57.jpg


We zijn gaan afkoelen in het Rainforest Cafe, en hebben daar een heerlijke burger gegeten. Uiteindelijk zijn we naar Magic Kingdom gegaan. We zaten er helemaal doorheen dit kwam voornamelijk door de warmte en we waren echt moe. We hadden zoveel gedaan de laatste dagen.....Ook werkte mijn enkel niet echt mee.
In Magic Kingdom hebben eerst in een schommelstoel in de schaduw een heerlijk waterijsje gegeten. Daarna hebben we nog een paar attracties gedaan, het treintje, mickey town, it's a smal world, haunted mansoin, en natuurlijk nog een keer winnie the pooh....


photo145.jpg  photo138.jpg


We hebben een uur op de stoep staan wachten voor de parade, maar het was het zeker waard. Voor het vuurwek hadden we geen puf meer en zijn we naar huis gegaan. Vanaf de boot zagen we het vuurwerk, en het is wel mooi vuurwek hoor, maar dat bewaren we voor de volgende keer, want we willen zeker nog een keer terug naar Orlando.


photo206.jpg photo251.jpg