Vandaag was het dan eindelijk zover en gingen we naar Discovery Cove. We moesten wel vroeg op, al om 6:00 uur waren we er uit, we wilde om 7:00 weg want vanaf 8:00 uur was de ontvangst. Gelukkig was de lucht helemaal open getrokken en hadden we geen last meer van de tropische storm Barry.

 

photo.jpg  photo3.jpg


Nadat er weer wat mis was gegaan met Tom Tom waren we om 8:00 als één van de eerste in het park. We hadden namelijk het verkeerde adres ingegeven en dan kom je er echt niet. Bas zou een foto van mij maken onder een palmboom toen kwam hij er achter dat hij de batterij van zijn camera was vergeten. Hij is na het inchecken gelijk terug naar het appartement gereden om de batterij op  te halen. Binnen 30 minuten was hij weer terug en konden we eindelijk beginnen aan onze dolfijnen dag (ik vond de woordspeling wel leuk). 


Als eerste kregen we een inleiding over hoe het er in het park aan toe gaat. Om 09:35 hadden we onze dolphin swim staan. hierna konden we dus gaan ontbijten en even kijken hoe het park er uit ziet. Alles in het hele park ziet er perfect uit. Doordat er maar 1000 mensen in het park worden gelaten is het er nooit druk. Drukte hebben we de laatste dagen al genoeg gezien. Het ontbijt was super goed, er was van alles.


photo5.jpg   photo8.jpg


Na het ontbijt zijn we naar de kluisjes gegaan waar we onze spullen achter konden laten, ook kregen we een wet suite, je kon kiezen tussen een pak of alleen een vestje, we hebben voor het vestje gekozen vanwege het mooie weer dan word je bruiner...... Het omkleden in de kleed ruimtes was al een feestje, ze waren ruim, en schoon. Je kon gebruik maken van bodylotion, handdoeken, tandpasta??...echt helemaal goed geregeld. Er staat ook standaard iemand om de rotzooi van een ander op te ruimen.


Nadat we ons hadden omgekleed moesten we naar onze cabana voor de Dolphin swim. Eerst kregen we een korte inleiding van wat wel en niet mocht. Daarna ging je in een groepje van 8 met 2 trainers naar een dolfijn. Onze dolfijn hete Hutch en was 10 jaar oud, een dolfijne puber?? Dit was zo gaaf en ik kan het iedereen aanraden. Eerst mochten we hem overal aaien, er werden wat truckjes gedaan, en daarna mocht je aan zijn vin hangen, dat was echt top. Er werden foto's gemaakt en er werd gefilmd. Helaas duurde het maar 30 min, ik had de hele dag wel met de Hutch in het water kunnen zwemmen, my new best friend?? Na de dolphin swim liepen we met iemand mee en dan kon je de foto's bekijken die er gemaakt waren, ook kon je een dvd bestellen met de film die was gemaakt, we hebben maar gekozen voor de hele mik.....dvd met foto's en een foto's cd. Ze maken dan ook de hele dag foto's van je en die worden er GRATIS bij gezet???


photo26.jpg  photo33.jpg


Na de dolfijnen hebben we onze duikbril en snorkel gepakt en zijn we in de coral reef gaan zwemmen, dit is echt gaaf. Natuurlijk hadden we onze nieuwe onderwater camera mee, en hier hebben we gave foto's mee kunnen maken. Er zwommen ook mega grote roggen onder ons door. Het water was el koud, dus nadat ik veranderd was in een ijsklompje zijn we even wat drinken gaan halen, alles is de hele dag gratis ontbijt, drinken, snackjes, en lunch...nou ja gratis hier betaal je natuurlijk je entree voor....en geloof me er moet goed gebunkerd worden om het er uit te krijgen....


photo60.jpg  photo61.jpg


photo45.jpg   photo42.jpg

 

Hierna zijn we de tropical pool ingegaan en die was lekker warm......... hij ging helemaal in een rondje door de vogeltuin met een wat snellere stroming. Het is heel echt na gemaakt want er liggen mega keien in en die komen hard tegen je enkel aan....das dan ook gebeurd en ik zit nu met een pijnlijke dikke enkel.....maar bikkel dat ik ben, klaag ik er niet over.


photo127.jpg  photo144.jpg


Toen was het tijd voor lunch, je had allerlei gerechten waar je uit kon kiezen. Ik had zalm met aardappeltjes en groenten. Bas had een heerlijke burger. Ook had ik zo'n verschrikkelijk verkeerd chocolade punt...daar word je niet eleganter van in de bikini.......


Na de lunch zijn we door de vogel tuin gelopen. Je kon een bakje fruit halen en de vogels voeren sommige kwamen dan op je arm zitten. Daarna zijn we nog in de roggen pool geweest. Ze waren hier aan het voeren en daar hebben ze ook leuke foto's van gemaakt.


photo191.jpg  photo92.jpg


Helaas was het eind van de dag en tijd om te gaan douchen. Ook dit is hier super geregeld er is alles te krijgen, zeep, shampoo, conditener,  bodylotaion, handdoeken, er was een föhn aanwezig...noem maar op.
Sea world zit aan de over kant. Ik wilde graag nog een keer de show believe zien , de vorige keer heb ik alles door de lens van de camera gezien, en de avond show van Shamu, Shamu Rocks. De show Shamu Rocks is helemaal top...ecnt waard om er te blijven wachten. Na deze show was het tijd om naar huis te gaan, we waren helemaal uitgeput na deze dag. Ik viel al in slaap voor ik mijn bedje raakte.