Voor vandaag hadden ze een tropische storm voorspeld. Vandaar dat we lekker zijn blijven uit slapen. We werden om 8:30 wakker. Het was inmiddels wel droog, het hard de hele nacht hard geregend.

 

photo.jpg  photo9.jpg


Eerst hebben we een lekker ontbijtje genomen in ons appartement. Daarna zijn we vertrokken naar de Florida Mall, een nieuwe poging zullen we maar zeggen. Nu is het wel gelukt. We zaten eerst bij een klein winkel centrum wat daar in de buurt lag en daar hadden ze een scrapbook winkel jeeehhheee.... Hier heb ik alvast wat leuke spulletjes verzameld voor de scrap albums die straks weer gemaakt moeten worden.


photo11.jpg  photo13.jpg


Hierna zijn we in de mall terecht gekomen, wat een winkels. Ik ben mijn horloge gisteren verloren, dus ik heb daar een nieuw uitgezocht een hele toffe, met wereld tijd.....altijd makkelijk voor al dat gereis door Amerika. We zijn in een foto camera winkel terecht gekomen en hebben daar een digitale onder water camera gehaald. We gaan morgen naar Discovery Cove, dus die gaat goed van pas komen.
Aan het eind van de middag zijn we naar huis gegaan en hebben we even zitten relaxen, en natuurlijk de web-log updaten, voor de internet verbinding moet ik buiten gaan staan. Het scheelt het was nog steeds droog en de zon was zelfs aan het schijnen, het ergste van de storm is langs ons heen getrokken. Wel was het heel benauwd het leek wel of je in een warme oven stond.


photo3.jpg  photo23.jpg


's Avonds hebben we heerlijk gegeten in een heel gezellig restaurantje, en het was echt erguuugghh lekker. En nu is het vroeg naar bed want morgen gaan we naar Discovery Cove, de weersvoorspellingen zijn voor morgen weer goed.