We zijn al vroeg wakker (05:30). We zijn nog heel even blijven liggen en toen toch maar opgestaan. Langzaam werd het ook licht en konden we ons huisje bij daglicht bekijken. Vanuit ons balkon kijk je het bos in en hier hangt allemaal Tillansia in, geweldig hier krijg je echt zo'n jungle gevoel van.


Bas had gisteravond alvast wat boodschappen gedaan dus we hadden een lekker ontbijtje. Rond 7:30 zijn we vetrokken naar het kantoor van het verhuur bedrijf van de appartementen, we moesten daar nog een formulier inleveren.   

 

photo7.jpg  photo5.jpg

 

We hebben vanochtend besloten om in plaats van naar Disney, eerst naar Sea World te gaan. Helaas kende Tom Tom dit adres niet. Ook via de borden konden we het niet vinden....wat een gemuts zeg.... Bas Bas deed nog een poging met Tom Tom, alleen Sea World kende die wel en konden we gelukkig verder rijden met Tom Tom. Precies om 9:00 uur stonden we op de stoep, wij en de rest van Orlando?? We mochten via een speciale ingang naar binnen om dat we kaarten van Discovery Cove hadden en de intree van Sea World zat hier bij.

 

photo12.jpg  photo14.jpg


Eenmaal in het park kregen we echt een super vakantie gevoel, het was mooi weer en het zag er allemaal supergaaf uit. In het begin van het park had je allemaal vogelsoorten zoals Flamingo's. Bas kon gelijk zijn nieuwe lens uitproberen, Tokina 80-400mm.


photo26.jpg  photo19.jpg


Ja je gelooft het niet maar om 11:00 kregen we trek en zaten we aan de spare ribs, kippetje en patat??? Dit zou ik in Nederland niet op dit tijd stip hoeven, maar het smaakte ons prima.
Hierna volgende de show van Sahmu, Believe. Dit is een nieuwe show en hij was werkelijk geweldig, kippenvel kreeg je er van. Ook de dolfijnenshow was top. Rond 15:30 hadden we het wel een beetje gezien en zijn we in de auto gestapt en naar ons appartement gereden.


photo59.jpg  photo193.jpg


Na even relaxen en een douche zijn we naar de Outlets gereden (ook weer met Tom Tom!!). Hier hebben we lekker geshopt en heb vooral ik goed kunnen slagen, voor een broek, T-shirt, blouse, schoenen en een vestje. Bas had wat meer moeite en is alleen met een shirt weg gekomen. Hier hebben we ook heerlijk gegeten, noedels....... Om 21:30 zijn we terug gereden naar ons appartement, de puf was er uit voor vandaag, en we zijn lekker gaan slapen.