En dan gaat de wekker om 6:00 uur in de ochtend....Leuk hè vakantie ?? Ach je moet er wat voor over hebben?? Alles was al klaar, alleen nog een paar vuilnis zakjes dumpen in de container. Onze schipholtaxi (Bas zijn ouders) was een half uur te vroeg, altijd goed. We wilden om 7:15 vertrekken. We vliegen om 12:20 en konden vanaf 9:20 al inchecken. Helaas stond er erg veel file vandaag, zelfs zo veel file dat deze dag in de top tien aller tijden komt....leuk dat je daar op een dag als vandaag in moet staan. Uiteindelijk waren we om 10:00 op schiphol en we hadden dus nog tijd genoeg.

photo2.jpg  photo4.jpg

Het inchecken verliep redelijk soepel, we hadden maar één koffer maar deze was twee kilo te zwaar, omdat we er maar één hadden was het geen probleem. We hadden een lege sporttas in de koffer zitten dus in geval van nood hadden we altijd nog om kunnen pakken.


Alles verliep verder soepel, we waren binnen no time door de douane en konden tax-free gaan shoppen. We zijn wat winkeltjes doorgegaan, en hebben uiteindelijk onze laatste euries besteed aan een lekker broodje en wat te drinken.


Bij aankomst bij de gate krijg je altijd een leuk interview....allemaal wel bekend, wie je koffer heeft ingepakt enz. Vervolgens moesten we maar 20 minuutjes wachten en konden we het vliegtuig boarden.
De eerste film heb ik inmiddels versleten, Ook zijn de eerste maaltijden geweest. Bas ligt naast me te slapen. Volgens de piloot komen we drie kwartier tot een half uur vroeger aan dan gepland, is weer eens wat anders dan vertraging....Alleen jammer dat we deze extra tijd in Washingon DC moeten wachten.

photo11.jpg  photo16.jpg

En dan zijn we in Washington DC, inderdaad 45 min. te vroeg...... Alles loopt lekker door tot bij immigratie. Bas en ik mochten niet tegelijk omdat we niet getrouwd waren. Ik liep netjes terug naar achteren, maar iemand verwees mij niet vriendelijk maar dringend naar een andere balie. Deze ging net sluiten en deze man vertelde me weer dat ik terug moest naar de andere balie waar Bas was. Hier aangekomen reageerde de man iets wat geïrriteerd en vertelde me dat ik toch echt naar het ander hokje moest, en daar vertelde de man dat ik weer terug moest en ik raakte nu ook redelijk geïrriteerd helemaal toen een vrouw van de immigratie zich er ook nog mee begon te bemoeien. Vervolgens ben ik gewoon blijven staan en heb verder maar niet gereageerd, wat een sukkels. Bas was klaar en mocht niet op mij wachten en hij moest helemaal doorlopen, het sloeg echt helemaal nergens op. Ik heb de man nog maar even Vriendelijk bedankt grrrrrrrrr.......


Nu zitten we te wachten op Dulles Airport, onze vlucht naar Orlando heeft inmiddels 30 min vertraging..... en we horen net dat er nog veel meer gaat gebeuren....wordt vervolgd!......


photo20.jpg  photo21.jpg

We moesten naar een andere gate. Inmiddels zitten we naar een half uur vertraging weer in de lucht voor onze laatste stop. Wat bleek in het vliegtuig waar we eigenlijk mee zouden gaan zat een muis???? Dan vraag je je toch af hoe zo'n beestje daar in komt? Via een gaatje misschien???? We zullen nu om 20:00 uur in Orlando landen, gelukkig hoeven we niet meer door immigratie.
In orlando ging alles soepel, we hadden zo de koffers en de auto was ook zo geregeld. We moesten eerst onze sleutel ophalen en dan opzoek naar ons appartement. Lang leven Tom Tom. We zaten eerst aan het verkeerde appartement te peuteren...gelukkig was er niemand thuis???


photo24.jpg  photo26.jpg

Het appartement is super groot, drie slaap kamers en drie badkamers. We gaan er nu lekker slapen want we zijn inmiddels al 24 uur op.