In 2007 gaat de reis weer naar Amerika.
Het is altijd moeilijk beslissen waar we heen gaan, omdat we nog zo veel willen zien.

Het eerste plan was naar Florida voor drie weken, hier zijn we redelijk gauw van afgestapt omdat we ook wel weer heel graag naar het westen wilde.

Het is uiteindelijk een combi geworden, eerst een weekje Orlando, om de sfeer te proeven en dan nog een kleine drie en een halve week het Westen.

We vliegen op dinsdag 29 Mei naar Orlando, op dinsdag 5 Juni vliegen we door naar San Francisco en op woensdag 27 Juni vliegen we vanuit San Diego, samen met mijn oom en tante, naar Amsterdam.

Mijn oom en tante maken ook een rondreis door Amerika en op donderdag 21 Juni zullen we elkaar treffen in Las Vegas en samen verder reizen. Ook zullen Amerikaanse vrienden van hun in Las Vegas zijn, ik heb hun voor het laatst gezien toen ik twee was, mijn tante woonde toen in Amerika.

Ook hebben we nog een mini meeting in Zion NP met Marjan en Jan, Rob en Annie, samen met hun hebben we de Narrows gelopen, hier zijn we ook nog gefilmd voor een reclame spotje.

Verder waren enkele hoogte punten uit de vakantie, het zwemmen met dolfijnen in Discovery cove, de show van Shamu, Believe, en Shamu Rocks, Panorama Trail in Yosemite was een hele beleving, en ook de treinreis in Durango was geweldig, het paardrijden in Bryce NP hoort ook wel in het rijtje thuis…… en zo kan ik hier de hele vakantie we vernoemen.

Hier een kaartje van onze route in het westen,

  

Veel plezier met ons reisverslag van 2007!!