Om 7:00 uur werden we opgehaald door de shuttle service deze zou ons naar de  luchthaven brengen. Door al het vliegen wat we in deze vakantie hadden gedaan waren we erg handig geworden met het automatisch inchecken, het was dan ook zo geregeld. Bij Hies en Willem verliep het iets minder soepel. Het inchecken ging al niet, een dame kwam ze vervolgens maar helpen, ook werden de koffers gewogen…oeps te zwaar.  Ze hadden één grote koffer een mega ding. Deze moest verdeeld worden over twee koffers maar die hadden ze niet… We hebben de koffer open gemaakt en zoveel mogelijk eruit gehaald en verdeeld over de hand bagage. Uiteindelijk was het goed en ging de koffer weg.

 

 

29 01

 

 

Op naar de douane, een moeilijk moment voor ome Willem hij moet dan zijn aansteker inleveren en kan dan niet meer roken. De man die ze stond te verzamelen bracht het wel leuk. Ik was aan de beurt en ja hoor daar gingen we weer, schoenen uit, riem af, jasje uit….Mijn tas moest er nog een keer door. Er zat natuurlijk de halve bagage van Hies en Willem in en ik geloof ook één sportschoen, dat moet er raar uit hebben gezien.

 

Gelukkig we hadden alles weer gehad en gingen opzoek naar koffie en wat te eten. Hies en ik zijn nog even van onze laatste dollars gaan shoppen. Na lang wachten konden we dan eidelijk boarden. We vlogen eerst naar Chigago en vanuit daar naar Amsterdam. De eerste vijf uur waren redelijk vol te houden. We hadden wel iets vertraging opgelopen en moesten rennen om ons volgende vliegtuig te halen. Toen we er in zaten vertelde de piloot dat we nog op wat koffers moesten wachten… Tja ik wist wel van wie???

 

 

29 02

 

 

De laatste negen uur vliegen vielen me zwaar. Ik kan niet slapen, niet lezen, geen film kijken niks…bah. Het was wel weer grappig om te zien, heel veel mensen waren Million Dollar Baby aan het kijken en die zaten allemaal met tranen in hun ogen. Eindelijk werd het licht en een tijdje daarna zag ik de Nederlandse kustlijn….Joepie we zijn weer thuis. Inmiddels is het maandag ochtend.  Ik was helemaal afgedraaid en werd vervelend van mij zelf.

 

Toen we aan de grond stonden en het vliegtuig uit gingen werd er eerst een shagie voor ome Willem opgestoken, daar was hij wel aan toe. We hadden gebeld met Bas zijn ouders, die waren onderweg. De koffers duurde niet zo lang. Uit mijn handbagage werden de spullen van Hies en Willem gehaald, Nagelknippertje, schaar, aansteker, allemaal dingen die niet in de handbagage mogen zitten. Met het erin doen hebben we nergens naar gekeken. Maar goed ben er gelukkig zonder strip search vanaf gekomen. Hier namen we afscheid van Hies en Willem.

 

 

29 03  29 04

 

Toen we buiten kwamen werden we gelijk weer op de vieze Hollandse warmte gewezen, het was 30 graden en behoorlijk benauwd, maar beter zo dan regen. Daar kwamen Bas zijn ouders al aan en werden we weer thuis in Apeldoorn afgeleverd. Het zat er weer op. Het was weer geweldig. In het vliegtuig hebben we gelijk al plannen gemaakt voor een nieuwe reis in 2007, ik zou dus zeggen tot dan….