Vandaag hebben we lekker uitgeslapen. We hadden ook niks op het programma staan, luieren was ons doel vandaag. Dat is ook aardig gelukt. Voordat we aan het zwembad gingen liggen zijn Willem en Bas nog even helemaal naar boven geweest om van uitzicht te genieten.

 

 

25 01  25 02

 

 

Om 15:00 uur hadden we het wel gezien aan het zwembad. We hadden besloten om te gaan douchen en dan naar de outlet mall te rijden. Vanuit daar konden we dan ook zou door rijden naar het oude gedeelte van Las Vegas.

 

 

25 03   25 04

 

 

Gewassen en schoren zaten we in de auto op weg naar de outlet mall. Hies en ik mochten een uurtje kleding shoppen  daarna moesten we ons weer melden bij de heren. Hier kon ik wel slagen en heb een leuk T-shirt en vest kunnen kopen voor weinig geld. We hebben daar wat gegeten bij subways.

 

 

25 05   25 06

 

Onze weg vervolgde naar het oude gedeelte van Las Vegas. Dit is zeker een aanrader. Ze hebben er een overkapping waar een video scherm in zit verwerkt en om het uur spelen ze hier een soort film in af. Dit is echt geweldig. Ook hier zijn de leuke souvenirs winkels en natuurlijk de slot machines waar we ook dit keer nog maar even ons geluk hebben beproeft. Maar helaas ook deze keer mocht het niet baten. Na twee keer 10 minuten naar de film op het dak te hebben gekeken zijn we terug gegaan naar ons hotel. Omdat we voor morgen een lange reisdag op de planning hadden staan zijn we niet meer de strip op gegaan maar zijn we maar gelijk door naar bed gegaan.