Na een goede nachtrust zijn we met zijn vieren naar beneden gegaan voor een ontbijt. Ook hier kozen we voor het buffet. Ik ben gek op een buffet kan je net zo veel eten als je wil. Bas en Willem zouden vandaag naar de Hoover Dam gaan en Hies en ik zouden gaan winkelen in de Fashionmall een groooooot winkelcentrum aan de strip.

 

 

24 01

 

 

In het winkel centrum hadden ze airco en dat was maar goed ook want het was bloody hot buiten. We hebben heel wat geshopt en zijn in veel leuke winkels geweest. Leuke kleding gezien maar op één of andere manier konden we het niet vinden. Ik kon het wel vinden maar alles was te klein, komt door al die buffetjes……?? Om een uurtje of twee hadden we genoeg gezien en besloten we terug te gaan naar het hotel. We waren behoorlijk afgekoeld van de airco, ik had het zelfs koud. In het begin was het buiten zelfs aangenaam. We besloten dan ook terug te lopen naar ons hotel, echte bikkels. Na 10 minuten hadden we er al spijt van pufff wat was het warm. Maar we hebben het gered.

 

 

24 02 24 03

 

 

De mannen waren nog niet terug en we hadden besloten om de rest van de middag maar aan het zwembad te gaan liggen. Moe van het winkelen zijn we allebei in slaap gevallen aan het zwembad. Om 17:00 uur werden we wakker en er waren nog steeds geen mannen die hielden het behoorlijk uit bij de Hoover Dam. Om 18:00 kwamen ze dan eindelijk aan lopen. Ze hadden het super gehad en hebben een tour de dam genomen en die was erg mooi geweest. Willem kon me senior korting naar binnen. Hij moest eigenlijk nog 6 jaar voordat hij ervoor in aanmerking zou komen. Er was niemand die hem niet geloofde.

 

 

24 04  24 05

 

 

We zijn gaan douchen om opnieuw fris aan te schuiven bij het diner buffet. Na allerlei lekkers en nog maar eens twee taartjes hadden we de buik weer vol. We zijn met een taxi naar de fontein van het Belagio hotel gereden. Na drie keer naar het optreden van de fontein te hebben gekeken zijn we verder gelopen. We zijn het New York hotel in geweest, en het Piramide hotel. Na een lange avond besloten we om een taxi terug te nemen naar het hotel. In het hotel hebben we natuurlijk nog wat gegokt, even kijken of we de vakantie terug konden verdienen. Maar zoals bij de meeste  kost het alleen maar geld. Weer helemaal uitgeput en blut… zijn we gaan slapen.