Om 7:00 uur waren we wakker met nog wat gevoelige kuitjes en voetjes, een

klein beetje spier pijn, heeeel klein beetje maar hoor? Vandaag wilde we een stuk van de Narows lopen maar deze was nog gesloten. We besloten om wel de River Side Walk te doen, dit was een kleine hike. Maar eerst een broodje en een kopje thee.

 

 

23 01   23 02

 

 

Voordat we op de bus stapte hebben we eerst onze kamer leeg gehaald. De logeer partij in de Zion Lodge zat er op. Het is prijzig om hier te slapen maar het is zeker de moeite waard. Om 8:00 uur zaten we weer in de bus. Het was nog wat frisjes omdat de zon nog niet op het wandelpad kwam. We zijn heel veel eekhoorntjes tegen gekomen en er liep ook een heel mooi hert deze stak het wandelpad over wat een super mooi gezicht was. Hij was nog jong want zijn gewei was nog wat aan de kleine kant.

 

 

23 03    23 04

 

               

Weer terug bij de Zion Lodge hebben we nog een kop karamel koffie genomen. Hierna zijn we in de auto gestapt, op naar Las Vegas. We zijn net buiten Zion nog gestopt bij Ford Zion.

Een grote winkel en voor 1 dollar mag je de tuin in, hier hebben ze een klein cowboy stadje na gebouwd, erg leuk. Onze weg vervolgde. Na een tijdje rijden werd bij mij de nood wel hoog, ook moest Bas Tanken. We zijn dus maar even gestopt. Hier was ook een Wallmart aanwezig waar we even door heen zijn gelopen.

 

 

 23 05   23 06

 

 

Na nog een klein uurtje rijden was daar dan Las Vegas. We hadden geen hotel geboekt. Wel had ik op internet wat prijzen opgezocht en het Excabilair hotel was ook niet zo duur. Dit hotel ligt gunstig op de strip dus dat leek ons wel wat. Toen we bij de check in balie kwamen hoorde we hele andere prijzen dan op het internet. De eerste nacht koste $165,-  de tweede en derde nacht $50,- Het hotel zat bijna vol en dan schieten de prijzen omhoog. Na wat overleg besloten we om het in de Statosphere Tower te proberen. Hier hebben we in 2003 ook geslapen en is ook geen duur hotel. Hier waren de kamer $65,- Dat was een betere prijs. Voor de volgende keer boeken we dus gewoon op internet.

 

 

23 07   23 08

 

 

We hebben onze spullen op de kamer gelegd en zijn nog even gaan relaxen aan het zwembad. Het was erg warm, maar dat wisten we van Las Vegas. Na een tijdje aan het zwembad te hebben gelegen zijn we gaan douchen en omkleden. Ik had gelezen dat ze een buffet hadden voor $10,- pp nou dat leek ons wel. Gelukkig was het niet zo druk en hadden we gelijk een tafel. Je kon er van alles eten en lekker….. vooral de taartjes waren lekker, na drie punten kon ik er niks meer bij proppen.

 

Na het eten zijn we nog een klein stukje de strip opgelopen. We konden wel merken dat de laatste weken reizen zijn tol begonnen te eisen. Ook door de warmte het net iets te veel eten hadden we het allemaal moeilijk om wakker te blijven. Behalve Bas zijn energie raakt nooit op. Hij had rennend nog een rondje strip op en neer gedaan. Toch besloten we om te keren en lekker te gaan slapen.