Vandaag hebben we eerst lekker uitgeslapen. We hadden een rustdag…. En die hadden we ook wel even nodig. We hebben tot 10:00 in bed gelegen tv kijken enzo, een ontbijtje op bed genomen. Ook hebben we voor 11:30 een tour besproken door Antelope canyon, iets wat ik heel graag wilde doen.

 

 

Om 11:00 uur waren we bij de tour guide. We hadden begrepen dat je geen statief mee mocht nemen, omdat we geen luxe tour hadden genomen. Vervolgens kwam er een stel binnen lopen met een mega statief….??? Voor de zekerheid dan toch maar even vragen, was geen probleem mocht gewoon mee. Ik ben snel terug naar de auto geholdom hem op te halen.

 

 

19 01  19 02

 

 

We gingen met een groepje van acht man en een gids naar de Canyon. Helaas was het bewolkt, niet zwaar dus er was wel fel licht, maar zonlicht is beter. Gelukkig was het niet druk bij de Canyon en konden we er rustig in. De heen weg door de Canyon zou hij er van alles over vertellen en de terug weg kon je zelf lopen en foto’s maken, hier had je een uur de tijd voor. Toen we terug liepen kwamen we een luxe foto tour tegen, de man gooide zand op in het licht en dit gaf op de foto een super effect. Om het netjes te houden hebben we gevraagd of  we ook een foto mochten maken als hij het zand omhoog gooide, en dat was geen probleem.

 

 

19 03

 

 

Na deze toffe tour zijn we naar Lake Powell gereden en hebben daar een tijdje gezeten. Na Lake Powell zijn we Page ingegaan opzoek naar een internet café…. Om de foto’s te bekijken en mailtjes te sturen. Het is dan wel leuk om al je foto’s te zien, nou heel veel dan want zoveel tijd hadden we ook weer niet.

 

 

19 04   19 05

 

 

Het was inmiddels al 17:00 uur en we zijn terug gegaan naar het hotel, we hadden besloten om vanavond naar de film te gaan. Starwars 3 draaide en daar zijn we heen gegaan. Het is altijd leuk om in Amerika naar de bios te gaan. De schermen zijn groot en je portie popcorn is ook GROOT. Na de film zijn we naar onze kamer gegaan en op tijd gaan slapen.