We zaten om 8:00 gewassen en gevoed in de auto. We reden via de 191 naar Canyonland  NP. Natuurlijk was Bas vergeten te tanken, het moest een keer gebeuren. In Nederland stelt hij het tanken altijd heel lang uit en is daardoor ook al een keer komen te staan. Maar goed…. We moesten de meter in de gaten houden en op tijd het park uitrijden. Kwamen we toch tot de ontdekking dat we in het park ook nog konden tanken, wel duur, maar beter dan lopen en duwen…

 

 

18 01  18 02

 

 

We zijn op verschillende punten gestopt en hebben veel in het park bekeken, een paar kleine stukjes gelopen. Op de terugweg zijn we bij News Paper Rock gestopt. Bas was een beetje moe en wilde even een dutje doen in de auto. Ik heb daar wat rond gelopen en daarna lekker in het zonnetje gezeten.

 

 

18 03

 

 

Na Bas zijn dutje vervolgde de weg over de 191. We kwamen langs Valley of the Gods en hebben besloten daar doorheen te rijden. In dit geval zouden we Monument Valley overslaan, hier zijn we twee jaar geleden door gereden. Valley of the Gods was ook geweldig, ik denk dat we maar een of twee andere auto’s tegen zijn gekomen.

 

 

18 04   18 05

 

 

’s Avonds om 18:00 uur kwamen we Page binnen rijden. We hebben een kamer geboekt voor twee nachten bij de Motel6. ’s Avonds hebben we hier heerlijk Mexicaans gegeten, zelfs Bas vond het erg lekker.