Het was mooi weer, strak blauwe lucht zoals we ze graag zien. Er stond alleen wel veel wind. Na onze was te hebben gedaan en een broodje te hebben gegeten zijn we Capitol Reef NP ingereden. Wat is het toch een mooi park. Twee jaar geleden hadden we niet zo veel tijd voor dit park maar nu wel….

 

 

 17 1  17 2

 

 

We hebben ruim vier uur door het park gereden en gewandeld. We zijn na Capitol Reef NP naar Goblin State Park gereden. Onderweg hebben we getankt bij Hanksville, de winkel van de pomp zit in een berg…. Heel grappig, twee jaar geleden hadden we hier ook getankt en ik kan me herinneren dat ik ook toen hoge nood had….

 

 

17 3  17 4

 

 

 

Goblin SP is niet heel groot maar wel heel leuk. Je kan hier tussen de Goblins lopen en dat levert altijd leuke foto’s op. We zijn door gereden richting Moab. Maar eerst zijn we even gestopt in arches NP. Dit vind ik een heel mooi  park. Bij Garden of Edens hebben we een tijdje gewoon heerlijk zitten te genieten van al het moois. Verder hebben we hier niet zo veel gedaan… misschien een beetje zonde maar het was zo lekker om daar te zitten, en we hadden het park ook al een keer gezien en toen hebben we heel veel gewandeld.

 

 

17 5

 

 

 

17 6

 

 

In Moab hebben we geslapen in de Red Rock Inn, hier hebben we twee jaar geleden ook geslapen en is ons toen ook erg goed bevallen. Na een lekkere douche zijn we naar het restaurantje iets verder op gegaan. Hier konden we ook even internetten en foto’s kijken. Bas brande elke avond de foto’s op cd, hij had vlak voor de vakantie een portabel cd brander gekocht. Twee jaar geleden is een foto kaartje gecrashed en daardoor zijn we meer dan 200 foto’s kwijt geraakt.. en das behoorlijk balen.

 

Na het eten zijn we nog even Moab zelf door gegaan en toen was het bedtijd.