Na een snel ontbijtje zaten we alweer vroeg in de auto het was 8:00 uur. De weg vervolgde verder over de I-15  naar Yellowstone. Ongeveer bij Idaho namen we de splitsing en kwamen we op de 191. Uiteindelijk reden we het plaatsje West-Yellowstone in. Hier hebben we voor we het park in reden eerst een hotel gezocht voor twee nachten. Een leuk tuinhuisje, dat paste echt in het plaatje.

 

 

14 1 14 2

 

 

Snel zijn we het park ingereden. Wat een mooi park, we waren er stil van. Al snel zagen we in de verte Buffelo’s grazen. Hup de auto aan de kant en foto’s maken. Toen we goed om ons heen keken zagen we dat het er steeds meer werden en ook dat ze steeds dichterbij kwamen. Uiteindelijk iets te dicht bij en voor we het wisten waren we ingeloten door twee Buffelo’s, en dat was niet prettig. Heel langzaam liepen ze door, eentje keek nog een keer naar ons…

 

 

14 3  14 4

 

 

We zijn na onze Buffelo encounter de auto weer in gegaan en verder gereden. We zijn zo hier en daar gestopt en hebben met open mond (en de neus dicht) naar de mooie pools gegeken. Ook zijn we een aantal modder pools tegen gekomen, heel apart dat modder kookt.

 

 

14 5  14 6

 

 

We reden een eindje verder door het park en opeens zagen we allemaal auto’s langs de kant van de weg. Nou hadden we gehoord dat als dit het geval was ergens een beer liep. Bas kon de auto niet kwijt dus ben ik er vast uit gegaan. Met twee camera’s om mijn nek en één in mijn hand en een video camera in mijn jaszak ben ik opzoek gegaan naar de beer. Ik hoefde niet ver te zoeken want daar liep hij in het gras. Erg dicht bij. Ik wild een stuk naar links want daar was wat meer ruimte… en ik pleur me daar op mijn plaat….met alle camera’s om mijn nek….Een mevrouw die naast me stond schrok, are you alright… are you hurt. O dat deed echt *tuut* zeer. Maar dat zeg je niet. Stond snel weer op, no ii am fine…We hadden een kleine aardbeving gehad van mijn charmante val… maar neehuuu niks aan de hand en vooral blijven lachen.

 

 

Ik weer snel verder gehinkt zodat ik wat dichter bij de beer kon staan. Inmiddels kwam Bas daar ook aan. Hij had toch nog een gaatje (of zal ik zeggen een gat, aangezien het formaat van onze auto) voor de auto kunnen vinden. De beer trok zich nergens wat van aan. Hij was heerlijk aan het grazen.

 

 

14 7

 

 

Nadat de beer de bossen in was gegaan en niks meer van hem te zien was zijn we verder gereden door het park. We zijn gestopt bij Mammoths. Ook hier keken we onze ogen uit. We zijn naar boven gewandeld, om alles te bekijken. Helaas begon het weer een beetje om te slaan en begon het te regen. Bas rende snel naar beneden hij zou de auto wel gaan halen. Omdat hij naar beneden rende ging het heel snel…. Was grappig om te zien nu alleen maar hopen dat hij niet ging vallen.

 

 

14 8   14 9

 

 

In de auto begon het echt mega te regenen. Het was ook al 19:00 uur dus besloten we om het park uit te rijden en wat te gaan eten. Voor we het park uit waren duurde het wel even  we moesten ruim 80 kilometer door het park.

 

’s Avonds hebben we bij Mac Donalds gegeten en hebben voor het slapen gaan tv gekeken. Welterusten