In ons bed konden we de waterval horen donderen, een heerlijk geluid. We zouden vandaag lekker uitslapen aangezien we hier de hele dag zijn hebben we tijd zat. Eerst hebben we in het hotel een heerlijk ontbijtje genomen, een ontbijtbuffet, daar ben ik altijd wel een voorstander van. We hebben onze foto spullen opgehaald en zijn naar de Niagara Falls gelopen, dit was 3 minuten van ons hotel.

 

 

6 1   6 2

 

 

Schitterend… Ik ben altijd helemaal onder de indruk van een waterval, dit was dan ook werkelijk geweldig. Het is wel verstandig geweest om aan de Canadese kant de waterval te bekijken, zo kijk je er mooi op. Ook had je hier wel het idee dat je in Canada was of in ieder geval buiten de Verenigde Staten. Ik ben nog nooit eerder in Canada geweest maar deze stijl van gebouwen en aanleg van parken is wel iets hoe ik me andere delen van Canada voorstel.

 

 

Om de waterval van nog dichterbij te kunnen bekijken zijn we met de Maid of the Mist gegaan. Klein wit bootje afgeladen met mensen met een blauwe poncho,  het was net een aflevering van de smurfen. De boot bracht je heel dichtbij, en op het dichtste punt leek het dan ook wel of het stormde, veel  wind en veel water, dan ben je best blij met die smurfen jas.

 

 

 6 3  6 4

 

 

Na het boot tochtje hebben we daar heerlijk een tijdje rond gelopen en van elk punt de waterval bewondert. Het was heerlijk weer, 20 graden met een zonnetje, dus het was lekker om overal even stil te blijven staan. Achter ons zagen we de Skylone Tower. Je kan helemaal met de lift omhoog en dan is het uitzicht op de watervallen echt super.

 

 

6 5   6 6

 

 

Nu hadden we de watervallen op alle manieren goed bekeken en zijn we via de boulevard van Clifton Hill terug gelopen naar ons hotel. Eerst nog even heerlijk lopen snuffelen in de souvenirswinkeltjes.

 

 

Tegen de avond zijn we weer terug gegaan. ’s Avonds werd de waterval mooi verlicht en om 22:00 zou er een vuurwerkshow zijn. We hebben een mooi plekje uitgezocht waar we alles goed konden bekijken.

 

 

6 7   6 8

 

 

 

6 9   6 10

 

 

Toen we na het mooie vuurwerk terug liepen om te gaan slapen zagen we hoe druk het eigenlijk was. Volgens mij was dit het paradijs voor de Canadese jongeren. We lagen heerlijk te slapen toen ik om 5:00 uur ‘s nachts wakker werd van een harde bel. Ik vroeg aan Bas wat dit was en Bas heel slaperig, oh dat zel wel het brandalarm zijn… WAT het brandalarm… Ach zegt Bas is vast loos alarm… Ik ben er uit gegaan om te kijken, allemaal mensen met huilende kinderen buiten dat was wel zielig. We hebben naar de receptie gebeld en het was inderdaad vals alarm, we konden weer gaan slapen, ALS DIE ….. BEL MAAR STOPT….